Binnenkijken bij: Heidi Klum

Heidi Klum brak internationaal door in 1998, toen ze op de cover stond van Sports Illustrated met provocerende foto’s in bikini. Deze introductie leidde tot een in totaal 13-jarige carrière als Angel bij Victoria’s Secret. Dit werd gevolgd door het produceren en als presentatrice optreden van de tv programma’s Project Runway en Germany’s Next Topmodel. Tegenwoordig is het bekende model jurylid bij America’s Got Talent.

Villa Romantica

In 2010 heeft ze dit romantische landhuis van 12.000 m2 in Toscaanse stijl met 8.4 hectare grond gekocht voor ruim 13 miljoen euro. Met uitzicht op zee en ver verwijderd van het drukke L.A. heb je totale privacy, precies waar Klum voor gevallen is.

Een aantal kenmerken van het huis bestaan uit klassieke, goed onderhouden tuinen, een boekenkast van Napoleon’s landhuis en een eetkamer afgezet met panelen van een hotel uit Parijs. Na twee jaar leegstand heeft het huis een flinke renovatie van een paar maanden gehad. Zodoende is er nu ook een aparte badkamer voor hem en haar en is er een bad geplaatst waarbij je uitzicht over de zee hebt. Ze heeft haar droom kledingkast laten bouwen en de hele keuken is voorzien van smart cooking technologie.

Het huis bestaat uit 8 slaapkamers, 10 badkamers, ontvangstkamers, een bibliotheek, aparte keuken voor de chef, bijkeuken, familie kamer, kantoor, media room, yoga ruimte en een kelder met klimaat regeluring waar de wijn wordt bewaard.

Buiten vind je een infinity-pool, een vijver met Koi kapers, de door Klum zelf gekweekte rozentuin, fonteinen, grasvelden, een golfbaan, looppaden, een speelhuis voor kinderen en geheime tuintjes.

Het landgoed staat nu te koop voor een kleine 23 miljoen euro.

Meer Interior & Estate