Binnenkijken bij: Ellen Degeneres

Ellen DeGeneres staat al jaren op de top van haar kunnen en heeft menige prijzen binnengesleept voor haar werk in de entertainment wereld. Ze staat bekend om haar stand up comedy, haar succesvolle sitcom Ellen, kwam als eerste uit de kast op nationale tv en host sinds 2003 de immens populaire show: The Ellen DeGeneres Show. Al meer dan 30 jaar is Ellen een van de favoriete presentatoren van velen, heeft ze meer People’s Choice Awards gewonnen dan wie dan ook en kreeg ze in 2016 de Presidential Medal of Freedom van toenmalig president Obama.

Ellen en haar Australische vrouw Portia de Rossi’s laatste vastgoed aankoop is lang en breed meegenomen in het boek van Ellen, Home. Het is een ruim opgezet huis en grenst aan de Montecito heuvel in California waarbij je uitzicht hebt over de oceaan en bergen. het huis staat bekend als The Villa en is ontworpen door gerenommeerd architect Wallace Frost. Dit was het huis dat hij voor ogen had voor zichzelf en zijn familie om om te wonen, geïnspireerd op 17e eeuwse Italiaanse villa’s. Tientallen jaren viel designer John Saladino voor het huis vanwege de mix aan grandeur en bescheidenheid. Vervolgens heeft hij het huis in 5 jaar gerestaureerd naar zijn eigen wensen en behoeften.

Ellen en Portia kochten het huis in 2013 en breide het landgoed uit door de aankoop van twee stukken grond waardoor het totaal nu neer komt op 16.88 hectare grond. Ze hebben geen kosten bespaard in het moderniseren van het historische pand om aan te passen aan de relaxte Californische leefstijl. Met ruim 10.000 vierkante meter zijn er 6 slaapkamers te vinden, 8 badkamers, 9 vuurhaarden, meerdere bibliotheken, een met marmer beklede chef’s kitchen en een aantal ontvangst ruimtes. Uiteraard is er ook een zwembad, tennisbaan en irrigatiesysteem.

Ellen en Portia hebben recent hun romantische Italiaanse villa uit de jaren ’30 op de markt gezet voor ca. 45 miljoen euro.

Fotografie: Jim Bartsch

sothebyshomes.com

 

Meer Interior & Estate