Binnenkijken bij: Miley Cyrus

Rockstar

Miley Cyrus, Amerikaanse actrice en zangeres besloot al op haar 8-jarige leeftijd om de showbusiness in te gaan. Na een paar toneel- en zanglessen speelde ze kleine rollen in de televisieserie Doc en in de film Big Fish. In 2006 koos Disney Channel haar voor de hoofdrol in hun serie Hannah Montana. Ze speelde een normale tiener met een geheim nachtleven als een rockster. De show werd een van de grootste hits die Teen Choice Awards 2007 tot 2009 won. In 2007 is Miley echt een rockster geworden toen haar debuutalbum Meet Miley Cyrus op nummer 1 verscheen en meer dan 320.000 exemplaren verkocht. Ook erfde zij veel van het acteerwerk en zangvermogen van haar vader Billy Ray.

toscaans design

In 2007 heeft de familie Cyrus hun 500-acres groot boerderij geruild voor een nieuw huis bij de Toluca Lake in Californië. Hierdoor konden Miley en haar vader makkelijker bij de Disney-studio’s komen, waar Hannah Montana gefilmd werd. Miley heeft daar het grootste deel van haar tienerjaren doorgebracht samen met haar familie. Het huis heeft een Toscaans design, veel privacy en een enorme tropische plantengroei. Ontworpen en gebouwd in 2007 door architect Bob Easton met een rode dak en Old World ambiance.

Openhaarden, master suite en thuisbioscoop

Het huis heeft 8.700 vierkante meter en beschikt over zes slaapkamers, zeven baden, grand entry foyer met gekromde trap geaccentueerd met smeedijzeren. Daarnaast vind je hier ook kamers met uitzicht op het zwembad en weelderige landscaping. Er is een grote keuken met eiken werkbladen, familiekamer, thuisbioscoop en Billy’s gitaar kamer. De master suite is gebouwd op twee verdiepingen en heeft een dakterras met een openhaard en een grote walk in closet. Zowel binnen als buiten bevinden zich lounges waar Miley vaak gitaar speelde. Op dit moment vraagt Miley slechts 6 miljoen dollar voor haar familiehuis in Toluca Lake.

 

Meer Interior & Estate