Binnenkijken bij: Michael Jackson

De in 2015 op de markt gebrachte Neverland ranch van Michael Jackson met een vraagprijs van bijna 100 miljoen euro, wordt op dit moment aangeboden voor maar liefst 61 miljoen. Het is geen koopje, maar zonder zijn menagerie van dieren en kermisattracties wel meer betaalbaar. Voor deze prijs krijg je dan wel 2700 hectare grond, een meer dat aan het herenhuis ligt, sportvelden, pensions en de bekende bloemenklok inbegrepen.

Neverland

Het 1114 vierkante meters grote herenhuis is ontworpen in 1982 door Robert Altevers. De mansion heeft een enorm aantal kamers, open haarden, en een comfortabele eat-in keuken. In de Neverland ranch vind je ook 6 slaapkamers waaronder een master suite complex met 2 grote baden, cederhouten walk-in closets waarvan eentje inclusief safe room. Ook is er een gastenverblijf met 4 slaapkamers, een zwembad, een grote overdekte barbecue, basketbalveld, tennisbaan, bioscoop met 50 zitplaatsen, een eigen balkon en het podium. Het gastenverblijf heeft zelfs een meer met een waterval. En terwijl je bij de waterval zit, kun je genieten van het uitzicht. Je kijkt dan namelijk uit op weilanden en bergen.

privé pretpark en Flower bed clock

Bij de ingang van Michael’s Neverland is nog steeds zijn populaire flower bed clock te zien. Daarnaast is er ook nog plaats voor schuren, schuilplaatsen voor de dieren, paardenstallen en een onderhoudswerkplaats. Bekend is ook dat deze ranch vroeger als privé pretpark functioneerde, maar sinds 2006 zijn alle faciliteiten gesloten. Vermoedelijk, omdat Michael daar niet meer woonde.

Kijk mee naar de beelden voor een kleine impressie van Neverland Ranch van Michael Jackson.

Fotografie: Sotheby’s/Hilton & Hyland

Meer Interior & Estate