Binnenkijken bij: Meg Ryan

De Amerikaanse actrice heeft smaak en gevoel voor interieur. Dat blijkt uit meerdere publicaties in magazines als Architectural Digest en Elle Decor. Ze heeft in totaal negen huizen ingericht en haar stijl is erkend en geliefd bij de beste uit het vak. Meg vertelde Architectural Digest dat haar enthousiasme en passie voor interieur komt uit de behoefte om tot zichzelf te komen.

Frans design

Met deze passie en smaak heeft Meg de New Yorkse Soho Loft met een grote gymzaal, stoelen met dierenvacht en een oud tapijt weten om te toveren tot één van de glamoureuze woningen in de stad. Ryan heeft veel gebruik gemaakt van Victoriaanse decoraties in de eetkamer. Haar open en luchtige keuken is gevuld met high-end apparatuur. Frans design is voor Meg een grote inspiratiebron geweest bij het verbouwen en inrichten van haar luxe loft. De 4100 vierkante meter bestaat uit 3 slaapkamers, 3 badkamers en een lift. In de eetkamer is een open haard in Victoriaanse stijl te vinden en alle deuren zijn in Franse stijl van vloer tot plafond. Ze heeft gekozen voor een subtiel thema met donkere kleuren, contrasterende texturen en muren waarbij glas en steen elkaar afwisselen. Deze elegante loft in SOHO is te verkrijgen voor meer dan 10 miljoen.

Meg Ryan speelde Amerika’s sweetheart in ”When Harry Met Sally, ”Sleepless in Seattle”, ”You’ve Got Mail” en is de regisseur van ”Fan Girl” en ”Ithaca” . 

Fotografie: The Corcoran Group

Meer Interior & Estate