Beauty & Fashion

Bijzondere modeshow locaties: Louis Vuitton

Louis Vuitton zal 8 mei 2019 de nieuwe cruise-collectie 2020 presenteren in het vernieuwde TWA Flight Center, wat gelegen is in de welbekende New Yorkse John F. Kennedy Airport. Louis Vuitton zal het eerste evenement, jaren na sluiting en renovatie, organiseren op deze locatie. 15 mei gaat het TWA Flight Center open voor publiek.

Tekst: Nathalie Wittendorp
Beeld: TWA Hotel's website

Dit is echter niet de eerste keer dat een modehuis voor een spraakmakend decor kiest. Zo heeft Karl Lagerfeld voor Fendi de Chinese muur omgebouwd tot catwalk in 2007. Later, in 2017, presenteerde Chanel in 2017 hun herfst/winter collectie in het Grand Palais is Parijs. Om dit decor nog prachtiger te maken, hadden ze er een miniatuur le Tour d’Eiffel neergezet.

Tekst gaat verder onder afbeelding.

View this post on Instagram

#CHANELHauteCouture #CHANELtower

A post shared by CHANEL (@chanelofficial) on

 

Vanaf april gaan de grote modehuizen hun nieuwe cruise- en resort-collecties presenteren op verschillende locaties over de wereld. Zo zal de Gucci show van hun resort-collectie op 28 april in Rome te zien zijn. Dior organiseert haar modeshow een dag later in Marrakech. Verder zal de cruise-collectie van Prada gepresenteerd worden in New York op 2 mei en die van Chanel een dag later in Parijs. Andere locaties waar de cruise- en resort-collecties gepresenteerd worden zijn Monaco, Tokyo en Berlijn.