Beauty & Fashion

Dit is hét moment voor je outfit

Het is zover…

Nog maar een dag voordat Masters of LXRY officieel wordt geopend. Ben jij al voorzien van dé outfit? Met de feestperiode voor de deur is het de hoogste tijd voor fonkelende feestmode. Van prachtige smokings tot schitterende avondjurken, bij de Bijenkorf kun je het vinden. Dit feestseizoen pakt de Bijenkorf uit met velvet, glitter en verschillende soorten prints. Zo is er genoeg inspiratie voor jouw geweldige feestlook. Door het exclusieve assortiment zoek jij moeiteloos een outfit uit voor een kerstdiner met familie of voor een avondje uit.

Inspiratie

Tijdens de meest magische tijd van het jaar kun je terecht in de mooi versierde winkels met de prachtige etalages, speciale evenementen en verrassende cadeaus. Merken zoals Hugo Boss, Ted Baker en Self-Portrait maken deel uit van het uitgebreide aanbod van fonkelende feestmode. Je kunt natuurlijk ook voor een klassieke look gaan en dit combineren met een statement clutch of mooie velvet vlinderdas.

Geen tijd om de deur uit te gaan? Dan kun je altijd nog terecht op deBijenkorf.nl. Je bestelling wordt de volgende werkdag gratis thuisbezorgd.