Beyonce’s queen jewelry tijdens de Grammy’s

 MILJOENENJUWEEL

De afgelopen Grammy uitreikingen waren er weer één voor in de boeken. De nodige political statements zijn gemaakt, tranen zijn gevloeid en outfits zijn besproken. De ode aan wijlen George Michael door Adele was een hoogtepunt. Maar Beyoncé in haar gouden outfit mét baby bump spande de kroon.

Beyoncé kondigde haar tweeling aan via de record brekende foto op Instagram en straalde als nooit tevoren. Haar outfit was ontworpen door voormalig creative director van Roberto Cavalli, Peter Dundas die haar in meer dan 10 jaar meerdere looks heeft ontworpen. Maar liefst 50 man hebben een week lang gewerkt aan de borduurwerken op de jurk.

De jurk werd vergezeld van een gouden hoofdstuk met sierdaden die geïnspireerd zijn op de Egytische godinnen. De sieraden zijn gemaakt door House of Malakai een innovatief en baanbrekend bedrijf dat handgemaakte sieraden en accesoires maakt. Het bedrijf heeft al meerdere stukken voor de pop ster gemaakt zoals dit edgy stuk voor het gezicht

400 karaat

Zoals ‘Sacha Fierce’ de excentrieke podium diva is, zo is Beyoncé Knowles de stijlvolle vrouw die wiens ensemble bestond uit een schitterende rode jurk met slechts 1 sieraad. Maar dan wel gelijk een van formaat. De Y-vormige choker bestond uit maar liefst meer dan 400 karaat aan diamanten met een waarde van 12 miljoen dollar van het merk Lorraine Schwartz dat bij veel celebrities geliefd is.

 

Beeld: Instagram account @peter_dundas

Meer Jewels & Watches