De 5 beste hotel terrassen van Nederland

Summertime. And the living is easy. De allure van een mooi hotel is perfect om aan te schuiven voor een drankje. Niet alleen doordat luxe hotels een grote lading aan gastvrijheid bieden, maar ook vanwege de entourage. Zo kun je gelijk spotten of er nog interessante gasten in het etablissement verblijven. Dat geldt uiteraard niet voor iedere locatie waar je kunt overnachten. Dus: welk hotel heeft het mooiste terras? Dit zijn volgens IAmReservations de vijf beste hotelterrassen van ons land. Weten we gelijk weer waar we gezien mogen worden.

Bron: iamreservations.com


De 5 beste hotelterrassen van Nederland1. Hotel New York – Rotterdam Al jaar en dag de hotspot van Rotterdam: Hotel New York biedt een geweldige plek aan het water, en een internationale allure. Zowel het exterieur als het interieur is een fraaie gewaarwording.

hotelnewyork.nl


De 5 beste hotelterrassen van Nederland2. Hotel Kerckebosch – ZeistDe omgeving van Utrecht staat bekend om zijn rustieke heuvels, bossen en mooie dorpen. Zo ook het statige Hotel Kerckebosch, waar je als een prins in een kasteel kunt genieten van de rust. Weer eens wat anders dan het zoveelste terras in de stad.

kerckebosch.com 


De 5 beste hotelterrassen van Nederland3. Bliss – BredaMet kamers zoals de ‘Long Island’ kamer en een waanzinnige honeymoon suite maakt het Bliss Hotel de blitz in Breda. Het boetiekhotel heeft bovendien een leuk terras met uitzicht op de Grote Kerk. Maak een keuze uit maar liefst 22 Gin-Tonics.

Blisshotel.nl


De 5 beste hotelterrassen van Nederland4. Zee Van Tijd – Nes AmelandAlleen al de naam is veelbelovend: Hotel Zee Van Tijd is een mooi stekkie op Ameland waar je volledig tot rust komt. Het terras kenmerkt, net als de hotelkamers, een rustgevende stijl.

zeevantijd.nl


De 5 beste hotelterrassen van Nederland5. Het Volkshotel – Amsterdam Voor een cosmopolitische ervaring: het terras van het Amsterdamse Volkshotel, genaamd Canvas, bevindt zich op de zevende verdieping. Het is een rooftop terrace met minimalistisch design. Wat kun je nog meer wensen dan een drankje met een dusdanig waanzinnig stadszicht?

volkshotel.nl

Meer Wining & Dining