Cars & Yachts

Debuut van de Bentley Continental GT op Masters of LXRY

Grand Tourer

Het is de meest verfijnde Grand Tourer ooit. De nieuwe Bentley Continental GT. Nu waren topprestaties, hightech, ambachtelijke luxe en oogstrelend design de Britse autospeler sowieso al niet vreemd, maar deze eigenschappen blijken volledig te floreren bij het nieuwste exemplaar. Voor het design van de nieuwe Continental GT heeft Bentley zich laten inspireren door het EXP 10 Speed 6 studiemodel. De voorwielen van dit model staan 135 mm naar voren vergeleken met het vorige model. Daardoor heeft de auto een gestrekter profiel.

Bentley op masters of lxry

De luxueuze Bentley werd voor het eerst vertoond tijdens de autotentoonstelling van Frankfurt in september. Zijn Nederlandse debuut beleeft hij op Masters of LXRY. Want op de stand van Pon Luxury Cars B.V. zal de geheel nieuwe Bentley Continental GT vertegenwoordigd worden. Pon is onderdeel van Pon’s Automobielhandel en is met vestigingen in Leusden, Maastricht en Lamborghini Leusden dé officiële Nederlandse distributeur van de toonaangevende merken Bentley, Lamborghini en Bugatti.

Premium lifestyle

Masters of LXRY is het grootste premium lifestyle-event van Europa en wordt van 7 t/m 11 december 2017 georganiseerd in de RAI Amsterdam. Klik hier voor meer informatie of hier om tickets te bestellen.

bentley-netherlands.nl | pondealer.nl