Beauté: Perricone MD theory of aging

medical Doctor’s Brand

Baanbrekend was Dr. Nicholas Perricone, toen hij twintig jaar geleden als een van de eersten een link legde tussen voeding, lifestyle en huidveroudering. Als dermatoloog en voedingsdeskundige ontwikkelde hij de ‘theory of aging’. Deze stelt dat veroudering het gevolg is van chronische en minuscule ontstekingen op cellulair niveau. Om dit tegen te gaan kun je van Perricone MD een 3-stappenplan volgen dat bestaat uit een anti-ontstekingsdieet, nutriceuticals en cosmeceuticals.

3 day Facelift dieet

Wellicht dat het ‘3 day facelift dieet’ je bekend in de oren klinkt? Dit dieet van Dr. Perricone werd wereldwijd bekend in 2006 en houdt in: drie dagen zalm, langwerkende koolhydraten, groenten, fruit, groene thee en supplementen. Perricone MD is tot de dag van vandaag een autoriteit op gebied van healthy aging.

LXRY favorites

LXRY selecteerde de mooiste producten vrij van parabenen en parfum uit de No Makeup en skincare lijn. Perricone MD is wereldwijd verkrijgbaar in warenhuizen als Neiman Marcus, Harrods en Selfridges en talloze andere toonaangevende winkels in meer dan 12 landen waaronder Babassu in Amsterdam of Den Haag.

 

Meer Beauty & Fashion