Cars & Yachts

Audi blijft fascineren

Niets te bewijzen

Het is één van de succesvolste premium merken van personenwagens. Een Duits merk dat alom geassocieerd wordt met auto’s die op en top stijlvol zijn, zonder protserigheid. Gasthoofdredacteur Winston Gerschtanowitz benadrukte dat ook in het review van de nieuwe S8 Plus in de 28e editie van LXRY Magazine.“Audi staat voor ‘nothing to prove’. Daarom denk ik ook dat het bij mij past: het is niet te schreeuwerig.” In datzelfde review noemde journalist Erik Kouwenhoven deze bolide bovendien een “limousine met een bite”. 

De vier ringen

Het karakteristieke logo met vier ringen staat symbool voor de vier zelfstandige automerken die in 1932 fuseerden. Namelijk: Audi, DKW, Horch en Wanderer. De merkfilosofie ‘Voorsprong door techniek’ ligt ten grondslag aan alle technologische ontwikkelingen uit de autosport. Die leus vormt daarmee tegelijkertijd de leidraad om de beste auto’s ter wereld te produceren. De auto’s worden gecreëerd door een prestatiegericht instituut dat al jarenlang wil fascineren met auto’s van hoogwaardige materialen en mooi, sportief design.

Masters of LXRY 2017

Ook dit jaar presenteert Audi op Masters of LXRY een selectie van de meest sportieve auto’s uit de collectie. Deze premium lifestylebeurs wordt van 7 t/m 11 december 2017 georganiseerd in de RAI Amsterdam . Klik hier voor meer informatie.

audi.nl