Beauty & Fashion

Zijdezachte schatten van ART OF BLENDS

tijdloze schatten

Het zijn shawls, kussens en andere zijdezachte items, om bij weg te dromen: ART OF BLENDS voegt naar eigen zeggen schoonheid toe aan het leven van mensen. De producten zijn tijdloze schatten waar je het hele leven profijt van hebt. Handig, want zo hebben ze ook een unieke waarde voor de volgende generatie.

historie van de shawl

Wist je dat de shawl op zichzelf een lange geschiedenis kent en dat deze in veel culturen symbool staat voor tradities, religies en bescherming? Maar uiteraard is dit accessoire ook al decennia door fashionista’s geliefd om outfits chiquer en meer uitgesproken te maken. Elke shawl van ART OF BLENDS vertelt een uniek verhaal en laat je een reis maken door de wereld. Ook geeft een ART of BLENDS-shawl je outfit meer uitstraling en toegevoegde waarde. Daarnaast is deze makkelijk te combineren door het bijzondere kleurgebruik. En op verschillende manieren te dragen. Een shawl vergezelt je op persoonlijke reizen om te stralen, verwarmen, beschermen en te delen.

PONGÉ ZIJDEN SHAWLS

ART OF BLENDS is een Nederlands merk waarbij unieke en exclusieve handgemaakte artworks de basis vormen. Door het ‘blenden’ van ingrediënten vanuit verschillende culturen, kunst, natuur en historie worden eclectische tijdloze prints als kleding- of interieuraccessoire gecreëerd. Tijdens Masters of LXRY presenteert het merk de befaamde 100% pongé zijden shawls welke in een gelimiteerde oplage in Europa worden geproduceerd. Klik dus hier voor meer informatie over dit grootste premium lifestyle-event van Europa dat van 7 t/m 11 december 2017 wordt georganiseerd in de RAI Amsterdam, of hier om tickets te bestellen.

studioartofblending.com