Media & Entertainment

AMS Secrets:
de spanning stijgt

Een aantal bekende Nederlandse plekken zijn het decor van een internationale feature film, genaamd AMS Secrets. De debuterende thriller van de Amerikaanse producer Zachary Weckstein en regisseur Andrew Newbery komt dit jaar uit en volgens Weckstein belooft het meer dan spannend te worden, het wordt bloedstollend.

Tekst: Mical Joseph
Beeld: AMS Secrets

Het verhaal

AMS Secrets gaat over het verkennen van de menselijke psyche door de ogen van Robert, gespeeld door Mike Beckingham, en Vera, gespeeld door Maryam Hassouni. Beiden hebben geheimen die tot hun ondergang leiden en waar Robert en Vera niet onderuit komen. Robert en Vera proberen hetgeen te doen wat het beste is voor hun geliefdes, maar naarmate de personages worstelen om hun innerlijke demonen te onderdrukken, vloeit een reeks van vernietiging voort uit verborgen geheimen die uit zijn gekomen.

Maryam Hassouni

Producer Zachary Weckstein, Ruth Jacott en hoofdrolspeler Mike Beckingham

Daniël Boissevain en Trudy Derksen

Internationale allure

Het grachtenpand van Trudy Derksen in Amsterdam is een belangrijke locatie voor de film. Daarnaast komen Hotel TwentySeven en Schiphol voor in de film. Londen vormt ook een belangrijk decor, waardoor er een dynamiek is in AMS Secrets tussen de twee hoofdsteden. De speelfilm met internationale allure heeft ook een cast en crew van ditzelfde kaliber. Acteurs uit Nederland, waaronder Maryam Hassouni, Daniël Boissevain, Fabian Jansen en Jeroen Krabbé, Engeland, Amerika, Frankrijk, Spanje, China en Japan spelen prominente rollen in AMS Secrets.

LXRY TV

Vorige week onthulde de Keukenhof een nieuwe speciale tulp, in rood en wit, genaamd naar de film AMS Secrets. Bij dit spektakel was onder andere de cast aanwezig en producer Zachary Weckstein. Tijdens de grande opening van het luxe Hotel TwentySeven vorig jaar interviewde Irene van de Laar voor LXRY TV acteur Daniël Boissevain over zijn rol in AMS Secrets.