Travel & Experiences

Ammonite Hotel:
Hét LXRY hotel tijdens Masters of LXRY

Vorig jaar juli opende het Ammonite Hotel Amsterdam haar deuren aan de rand van Amsterdam-Zuid en niemand minder dan toparchitect Roberto Meyer ontwierp dit pareltje. Met zijn expertise ontstond een uniek pand met een moderne inrichting. Naast het unieke gebouw is Ammonite het eerste Natural Art Hotel ter wereld waar fossielen als kunst tentoongesteld worden.

Tekst: Mical Joseph
Beeld: Ammonite Hotel Amsterdam en Goed Folk

Ammonite Hotel Amsterdam

Het Ammonite Hotel heeft de ideale ligging om Masters of LXRY te combineren met een verblijf van hoog comfort. Buiten de zeldzame fossielen heeft het nieuwe hotel ook schitterende edelstenen en mineralen. Dit zie je ook terug in het interieur, het team van interieurarchitecten heeft namelijk de natural art ter inspiratie gebruikt. Als gast een exceptionele ervaring.

Dé premium lifestyle beurs van Europa

Masters of LXRY brengt “The Love Edition” in de RAI naar Amsterdam. Het wordt een unieke en speciale belevenis waarbij gedeelde passie voor vakmanschap, creativiteit en ambacht centraal staan. Het meest spraakmakende, prestigieuze lifestyle event is dé plek waar alle grote namen uit de wereld van kunst, interieur, mode, design, gastronomie, juwelen, horloges, reizen, boten en auto’s samenkomen.

Van 12 tot en met 16 december staat het Ammonite Hotel in Amsterdam in teken van de beurs. Het hotel wordt omgetoverd naar hét hotel voor beursgasten waar ook jij kan verblijven! Boek voor een speciaal tarief van €85 per kamer. Naast een verblijf van hoge comfort en een spectaculaire Love Edition kan je als gast ook genieten van de fitnessruimte Crystal Gym met wellness-gedeelte. Ammonite beschikt over 227 kamers, suites en appartementen.

Boek jouw verblijf

Wil jij tijdens Masters of LXRY in één van deze hoogstaande stulpjes verblijven? Boek tussen 9 en 18 december bij Ammonite Hotel Amsterdam voor het speciale tarief.

Boek verblijf