Beauty & Fashion

Allure Kristalpad: Pijnloos ontharen

Scheermesjes zijn verleden tijd

Zeg maar dag tegen scheermesjes, Allure Kristalpad is de nieuwste revolutie op scheergebied. .Het is een applicator waarmee met ronddraaiende bewegingen, ongewenst haar en dode huidcellen snel en pijnloos worden verwijderd.

Het geheim

Het geheim van de Kristalpad zit in het ultra-fijne kristalachtige ontwerp. Het is subtiel genoeg om de huid niet te beschadigen maar krachtig genoeg om de meest hardnekkige haren aan de wortel te verwijderen. Kristalpad is een compleet pijnvrij. Het is een 100% natuurlijke ontharingssysteem welke werkt door middel van duizenden microscopisch kleine kristallen.

Het resultaat

Het resultaat is na elke behandeling direct zichtbaar: een gladde, gezonde en zijdezachte huid. De haren komen steeds dunner, zachter en minder snel terug naarmate je de Kristalpad vaak gebruikt. Daarnaast worden zelfs de dode huidcellen verwijderd. Uiteindelijk kunnen de haren tot wel twee weken wegblijven. Deze methode werkt op stoppels, kort en lang haar en leidt niet tot irritatie of snijwondjes.

allure kristalpad proberen TIJDENS MASTERS OF LXRY 2018

Laat wat haartjes staan, en kom het zelf testen tijdens Masters of LXRY. Dit grootste premium lifestyle-event van Europa wordt van 6 t/m 10 december 2018 georganiseerd in de RAI Amsterdam.

kristalpad.com