Interior & Estate

AllSens: een heerlijke geurbeleving

Zaluti air 7 geurmachine

Met de Zaluti Air 7 geurmachine creëer je een omgeving waarin je je prettig, fris, energiek, positief en ontspannen voelt. De geurbeleving geeft je humeur een boost. AllSens is een internationaal merk dat hoge kwaliteit made in Holland geurmachines produceert. 

De kracht van geur

AllSens specialiseert zich in de mooiste beleving van geuren die je maar in huis kunt halen. Bovendien staat Dutch Design, duurzaamheid en kwaliteit centraal. De geurmachines zijn met ambachtelijke precisie vervaardigd om je te voorzien van een geurervaring. De Zaluti Air 7 Geurmachine heeft een minimale levensduur van 7 jaar.

Alle aroma’s zijn ontwikkeld in Grasse, dé parfumhoofdstad van de wereld. Met een gemiddeld verbruik van 100 dagen zijn de aroma’s zeer duurzaam en hierdoor geprezen voor hun kwaliteit.

ontdek de kracht van AllSens geurbeleving tijdens Masters of LXRY 2018

Ook benieuwd naar deze heerlijke geuren? Je kunt ze namelijk bewonderen tijdens Masters of LXRY 2018. AllSens kijkt graag met je naar de mogelijkheden van geurbeleving binnen je bedrijf of woning. Het grootste lifestyle-event van Europa vindt plaats van 6 tot 10 december 2018 in de RAI Amsterdam.

allsens.nl