De nieuwste serie van Alisa Lim A Po

Supernatural: Grote en verfijnde kunst

Wat staat er mooier in huis, dan grote kunstwerken? Vooral met verfijnde kleuren, organische vormen, transparante gelaagdheden en subtiele overgangen… Dat effect vind je bij de schilderijen uit de Supernatural-serie, de nieuwste trots van Alisa Lim A Po. Na haar succesvolle series Social War, Clones en Chronicles kiest ze dit jaar voor een meer ‘natuurlijke’ weg. In zekere zin vormt vormt dat contrast met haar eerdere collecties. Die gaven immers een kritische blik op menselijke sociale gedragingen en de status op de wereld. Daarentegen draait de Supernatural-serie om de essentie van het leven, namelijk: geluk. De werken zijn uitgewerkt op linnen, aluminium en koper.

Alisa op Masters of LXRY 2017

De Supernatural-serie zal dit jaar te zien zijn op Masters of LXRY. Alisa Lim A Po zal namelijk opnieuw deelnemen aan dit evenement. Zelf zegt ze hierover: “Masters of LXRY 2016 was absoluut één van de hoogtepunten van mijn carrière. Daarom sta ik er deze editie opnieuw. Het thema van dit jaar, ‘Design Edition’, sluit namelijk goed aan bij mijn werk. Vanaf dat ik ben begonnen, verenig ik kunst en design tijdens exposities en beurzen. De synergie tussen deze twee geeft een prachtige balans.”  Klik op onderstaande foto’s om meerdere werken uit de Supernatural-serie te bekijken.

Masters of LXRY is Europa’s grootste premium lifestylebeurs. Deze wordt van 7 t/m 11 december 2017 georganiseerd in de RAI Amsterdam. Klik hier voor meer informatie of hier om kaarten te bestellen.

ajlimapo.nl

Meer Art & Design