Crossmediale exposure via LXRY Media Group

Dé toonaangevende partner voor print, televisie, video, online en evenementen in het luxe segment. LXRY Media Group is een dynamisch en ambitieus bedrijf dat continu nieuwe concepten ontwikkelt en bestaande cross mediale formats verder uitbouwt binnen het luxe-domein. Samenwerken met LXRY Media Group heeft impact: een hoge respons bij bezoekers, lezers en kijkers. De relaties zijn trouwe klanten. De beurs Masters of LXRY kent een stijgende lijn in het aantal terugkerende bezoekers, lezers en kijkers zijn mannen en vrouwen in de leeftijd tussen de 25 en 65 jaar; met een bevoorrechte financiële status; leidinggevende posities; nemen deel aan de new luxury filosofie; hebben een kosmopolitische mentaliteit; streven naar de hoogste kwaliteit en duurzaamheid van het leven, zowel innerlijk als uiterlijk.

Masters of LXRY

Masters of LXRY is al 18 jaar de grootste en meest exclusieve beurs op het gebied van premium lifestyle en business networking in Europa, mar mag zichzelf inmiddels de grootste van de wereld noemen. Jaarlijks nemen ruim 400 nationale en internationale partijen deel aan dit bijzondere evenement. Dit zijn de beste bedrijven op het gebied van onder andere juwelen en horloges, auto’s & classic cars, boten, wellness, travel, vastgoed, design, interieur, food, fashion, beauty, fotografie en kunst. Door continu te investeren in entertainment en de culinaire invulling van het evenement zorgt Masters of LXRY er ieder jaar weer voor verrassend en vernieuwend te zijn. De beurs is het perfecte podium om in een prettige ambiance uw merk aan een kooplustig publiek te presenteren en uw relaties een bijzondere ervaring te bieden. Deelnemende exposanten waarderen het concept van internationale allure en beschouwen het als een rijk en uniek umfeld om hun bedrijf en merken te presenteren. Masters of LXRY 2020 vindt plaats van 10 t/m 14 december in de RAI Amsterdam. Exposeren? Vul (vrijblijvend) dit formulier in.

LXRY Magazine

LXRY Magazine is een uniek high end luxury lifestyle magazine en onderscheidt zichzelf door de eigen producties, bijzondere fotografie en internationale uitstraling. Ervaar de dynamiek in prachtige reportages, spraakmakende interviews en uitdagende fotoshoots. LXRY Magazine heeft een exclusieve samenwerking met topfotograaf Rahi Rezvani die elke editie verantwoordelijk is voor de meest bijzondere shoots. LXRY verschijnt vier keer per jaar, waarvan één editie wordt samengesteld door een spraakmakende gasthoofdredacteur. Eerder waren dat o.a. Ronald de Boer, Piet Boon, Sergio Herman, Daan Roosegaarde, Jan & Monique des Bouvrie, Gordon, Winston Gerschtanowitz, Jonnie & Thérèse Boer van sterrenrestaurant De Librije (***) en Victoria Koblenko samen met Evgeniy Levchenko. Dit jaar werkt LXRY samen samen met de inmiddels wereldberoemde ontwerpers van Studio Drift.

LXRY.NL & LXRY News Mailing

LXRY.NL is hét online luxe magazine van Nederland, met ruim 212k internationale bezoekers per maand. Dagelijks brengt LXRY.NL het laatste nieuws op het gebied van premium lifestyle, design, business enleisurements.  Door de actieve benadering via de wekelijkse LXRY News Mailing naar alle LXRY-relaties en abonnees en social media kanalen zoals Facebook en Twitter wordt het bereik extra verbreed. LXRY.NL is het ideale communicatieplatform om een nationaal én internationaal publiek te bereiken.

LXRY List

‘The best of the best, according to LXRY’: de Internationale LXRY List is een zeer luxe gemaakt koffietafelboek, gevuld met het allerbeste en het allermooiste dat de wereld te bieden heeft. LXRY LIST 2021 verschijnt  in december 2020 met meer dan 25 categorieën die het beste van de Benelux bieden. Deze jaarlijkse uitgave wordt samengesteld door de ontwikkelaars van Masters of LXRY en LXRY Magazine.