Addy van den Krommenacker richting Masters of LXRY

het jaar van addy

Met Masters of LXRY in zicht nadert langzaam ook het einde van 2017. Dit jaar was er voor Addy van den Krommenacker een voor in de boeken. De gevierde Nederlandse couturier vertoonde zijn collecties op de mooiste plekken ter wereld, van het filmfestival in Cannes tot aan World Fashion Week in Maleisië. De hele wereld maakte kennis met de Addy’s interpretatie van de wereldberoemde werken van Jheronimus Bosch. Zijn zwierige jurken worden al jaren gedragen op rode lopers in binnen- en buitenland en door leden van de koninklijke familie. Voor zijn bijdragen aan de Nederlandse fashion werd hij eerder al benoemd tot Ridder in de Orde van Oranje-Nassau.

addy op masters of lxry

Na alle exciting events van 2017 sluit Addy traditiegetrouw het jaar feestelijk af op de catwalk van Masters of LXRY in december. Hier presenteert hij zijn ready-to-wear collection van 2017/2018 en de couture-collectie fall/winter 2017. Ook krijgen de bezoekers van Masters of LXRY 2017 een preview van de nieuwste lentecollectie. Dus als modeminnend Nederland ergens bij moet zijn, is het wel de show van één van de grootste namen die we op modegebied kennen.

Masters of LXRY is het grootste premium lifestyle-event van Europa en wordt van 7 t/m 11 december 2017 georganiseerd in de RAI Amsterdam. Klik hier voor meer informatie of hier om tickets te bestellen.

Benieuwd naar de stijl en favorites van Addy van den Krommenacker? Klik dan hier.

addyvandenkrommenacker.nl

Meer Beauty & Fashion