Beauty & Fashion

Couture met allure: ontmoet Addy van den Krommenacker

Europese top-coutier op Masters of LXRY

Een primeur vorig jaar voor Masters of LXRY, waar Addy van den Krommenacker zijn ‘red collection’ toonde. Uiteraard kunnen we dit jaar wederom genieten van al het moois dat Addy ons te tonen heeft.

Dit jaar presenteert hij zijn nieuwste couture en ready-to-wear collectie. Addy – die bekend staat als de coutier van de sterren en het koningshuis – behoort al jaren tot de top van de Europese fashionindustrie. Ook afgelopen jaar won hij weer meerdere internationale modeprijzen, waaronder in zijn tweede thuisland Italië. Een kenmerkend signatuur van de ontwerper is de zo vrouwelijke belijning, het gebruik van de meest gracieuze en rijke stoffen, maar ook de door hem ontworpen prints. Zijn creaties die op de werken van schilder Jheronimus Bosch zijn geïnspireerd werden over de hele wereld getoond.

Tekst gaat verder onder foto.

Addy tijdens Master LXRY 2018

Vaste waarde tijdens Masters of LXRY zijn de twee fashion shows van Addy van den Krommenacker op zondag, waarna hij je uiteraard graag persoonlijk begroet in zijn shop. Hij laat tijdens deze Genius Edition een exclusieve glimp zien van de lente/zomer 2019 collectie. Dus alle fashion fanaten en heel modeminnend Nederland mag deze show zeker niet missen tijdens Masters of LXRY Genius Edition. Het event vindt plaats van 6 tot 10 december in de RAI Amsterdam.