Ace & Tate’s voorjaarscollectie Zonnebrillen

Bring in the sun

Winter is staying. Er valt nog steeds een sporadisch vlokje sneeuw en de ochtenden en avonden zijn donker genoeg om je continu in een grot te wanen. Toch verheugt LXRY zich alvast op het aankomende (mode-)seizoen. Al helemaal met de gedachte aan een up to date zonnebril zoals de exemplaren uit de pre-collectie van Ace & Tate. Het Nederlandse (zonne)brillen merk presenteert dit voorjaar de collectie ‘Art of Lounging’. Voor inspiratie werd gegrepen naar een tijdperk waar we nog steeds niet over uitgesproken raken, namelijk de revolutionaire jaren ’60.

kartell

De vele culturele gebeurtenissen en groeiende popcultuur maakten van de jaren ’60 letterlijk een veelbewogen en speelse periode. Dit vinden we ook terug in de ‘Art of Lounging’ collectie. Deze is geïnspireerd op het iconische design van het Italiaanse interieurbedrijf Kartell. Het designstudio creëerde toentertijd al moderne, levendige en kleurrijke meubels. Denk: doorschijnende plasticlampen en stoelen. Tijd om te loungen dus, zoals loungen à la de jaren ’60 betaamt: sit back, relax and enjoy the ride.

De karakteristieke brillen zijn te verkrijgen in speelse kleuren als Bondi Blue, Blush en Tangerine. Verkrijgbaar in-stores en online vanaf 1 februari.

 

 

 

Meer Beauty & Fashion