Travel & Experiences

Hedonisme pur sang: aan boord bij The Ark Cruise

5 dagen non-stop feesten

Over precies een maand is het weer zover: The Ark Cruise gooit de trossen los om haar bezoekers 5 dagen te vermaken met de beste dj’s, entertainment en natuurlijk heel veel zon. Een cruise die het cruisen ontdoet van zijn stoffige karakter. Dit immense luxe cruiseschip moet je zeker niet betreden als je komt voor een relaxed weekje weg. Want op The Ark Cruise is een stad op het water die nooit slaapt.

Toevoegingen The Ark Cruise 2018

Dit jaar vaart de cruise twee keer uit. De cruise vaart van 30 augustus tot en met 3 september en volgende van 3 tot en met 7 september. De route vaart van Barcelona naar Sète, Ibiza, Palma Mallorca en terug. Doordat er dit jaar twee keer gevaren wordt, kunnen die-hards ervoor kiezen om 5, 6 of zelfs 9 dagen aan boord door te brengen. Er is genoeg te doen om deze dagen te vullen want dit jaar zijn er maar liefst 5 culinaire restaurants te vinden. Wat ook uniek is, is dat the Ark Cruise de eerste cruise is waar het mogelijk is om met crypto currency te betalen waaronder Bitcoin (BTC), Litecoin (LTC) en Ethereum (ETH).

the-ark-cruise
Reisroute van The Ark Cruise. | Bron: www.theark.cruises/en

 

Aan boord met LXRY TV

Je kunt nog steeds tickets kopen voor volgende maand. Prijzen beginnen bij 850 euro per persoon voor een standaard kamer. Voor de royal suite mag je zo’n 7.500 euro neertellen. Carsten Klint mocht vorig jaar voor LXRY TV aan boord. Een cruise had hij nog nooit mee gemaakt, dus hij twijfelde geen moment.