Travel & Experiences

6-sterren hotel TwentySeven feestelijk geopend op de Dam

Duurste hotel ooit in Nederland gebouwd

Hotel TwentySeven is het duurste hotel dat ooit in Nederland is gebouwd en bedoeld voor de rijksten der aarde. De 16 suites van 50 tot 225 vierkante meter, midden op de Dam in Amsterdam, zijn buitengewoon high end ingericht. Kranen van 26 duizend euro per stuk, peperduur Carrara-marmer in de badkamers, zijden gordijnen uit Florence, het kan niet op.

Exclusieve rooftop party

Afgelopen zondag vond de grand opening van het 6-sterren hotel plaats tijdens een exclusieve rooftop party. Vele prominente gasten en Bekende Nederlanders als Gordon, Estelle Cruijff, Inge de Bruijn en Daniel Boissevain kregen een exclusieve rondleiding door de suites. De dansvloer werd onveilig gemaakt op muziek van onder andere Glennis Grace.

Royals en celebs te gast in TwentySeven

Het hotel is al een paar maanden open en volgens directeur Eric Toren inmiddels ontdekt door celebrities en leden van internationale Koninklijke families. Maar ook door gefortuneerde Nederlandse gezinnen die logeren in de sjieke suites van het hotel echt als een experience zien. Naast schitterend ingerichte suites biedt het hotel ook een zeer uitgebreide service met een butler, een persoonlijke assistent, personal trainer, personal shopper, hairstylist en een nanny.

Restaurant Bougainville

Zowel voor hotelgasten als bezoekers van buiten is het restaurant van het hotel, Bougainville, te reserveren. Executive chef Tim Golsteijn zwaait de scepter in de keuken en wine director Lendl Mijnhijmer is verantwoordelijk voor wijnkaart met zeer exclusieve wijnen.

Carsten Klint mocht voor LXRY TV vorig jaar als een van de eersten een nachtje in het hotel overnachten.