Beauty & Fashion

5x Onmisbare tassen voor de man

Hoe essentieel de tas voor een vrouw is, zo essentieel is deze accessoire tegenwoordig ook voor de man. LXRY vertelt welke vijf tassen niet mogen ontbreken.

Tekst: Vivian Secrève
Bron: Duifhuizen - De Bijenkorf

#1 De Crossbodytas

Ook wel bekend als de heuptas. Een tas die je bij de heren vooral ziet op een festival of dagje uit. Precies het juiste formaat voor de essentiële goodies van de man, zodat hij deze niet in zijn zakken te hoeven dragen. Telefoon: check, portemonnee: check, sleutels: check!

#2 De Weekendtas

De ideale tas voor bijvoorbeeld een citytrip, maar ook goed in zijn functie als sporttas. Zowel in stof als in leer een trend. Uiteraard gaat de lederen variant een stuk langer mee.

#3 De Messenger bag

De schoudertas, aktetas, dokterstas en laptoptas vallen hieronder. Eigenlijk de tas waar je meteen aan denkt bij een herentas. De ideale tas om zowel zakelijk als casual te dragen.

#4 De Rugzak

Deze variant is tegenwoordig niet meer weg te denken als het gaat om tassen. Of je hem nu gebruikt voor naar kantoor, een nachtje weg of om je sportspullen mee te nemen. De rugzak is tijdloos en zie je steeds meer terug in het modebeeld. Van leer, stof en zelfs waterdicht met een extra vak voor je laptop.

#5 De Designertas

Niet alleen bij de vrouw is de tas een statement. Ook de grote modehuizen hebben tassen voor mannen als echt fashion statement. Denk aan verschillende prints, met of zonder logo’s, van rugzak tot weekendtas. De designertas maakt anno 2019 ook zeker de man!