Jewels & Watches

5 topstukken van Choices by DL

Met de juwelenlijn Choices by DL kun je talloze opties met elkaar combineren, zodat je iedere dag een andere look kunt creëren. Maar wat zijn eigenlijk de favoriete looks van oprichter en sieradenontwerper Debora Huisman-Leeser? Tijd voor wat tips van de sieraden-koningin hoe je je casual en chique outfits het beste kunt combineren met bijpassende oorbellen, ringen en armbanden.

Tekst: Inge Dal

De Stoere Casual Look

Bij een stoere en casual look horen ook stoere sieraden om deze look compleet te maken. Voor deze stoere look draagt Debora de Boho Chic Oorbellen en de Rain Drop Collier uit de Collective Line samen met de Flying Black Dome Ring en de Oval Ring uit de Nature and Animal Line. Combineer deze juwelen met een stoer jasje met franjes en je look is af.

De Klassieke Avond Look

Bij een avondje uit wil je natuurlijk een onuitwisbare indruk achterlaten. Daar horen letterlijk ‘schitterende’ juwelen bij. Debora draagt bij deze classy avondlook de Boho Gypsy Larimar Oorbellen, de Classic Large Larimar Ring en de Twin Bracelet. Combineer dit met een avondjurk of jumpsuit in een warme kleur en je steelt de avond.

The Statement Look

Bij deze look laat je de kleuren van je outfit letterlijk smelten in de kleuren van je sieraden. Ben je meer een diva dan is deze golden evening look je op je lijf geschreven door zilver met goud te combineren. Debora draagt hier de unieke Oval Small Pyhton Ring, de Boho Chic Gypsy Rutile Quartz oorbellen en de Classic Core Medium Ring met diamanten frame.

The Business Chique Look

Stijlvol naar je werk gaan is een goed begin van de dag. Combineer een mooi, naturel pak met de Boho Chic Evening Art Deco Mother en de Pearl Oorbellen met de Two of a Kind Ring. Je kunt je blazer en broek van het pak ook los van elkaar dragen en combineren met sieraden in andere naturel kleuren. De Classic Right Grey Moonstone Bracelet maakt je outfit compleet.

De Elegante Spring Look

Nu de lente eraan komt wordt het ook tijd om je kast opnieuw in te richten. Donkere kleuren eruit en frisse, lichte tinten erin. Dit modeseizoen zie je vooral veel aardse kleuren en groentinten. De Boho Chic Gypsy en de Classic Core Medium Ring, allebei met de Green Amethyst kleursteen zijn perfect om je springlook af te stylen.

Shop the look

Deze looks van Debora Huisman-Leeser zijn allemaal te bestellen op de website van Choices by DL. Choices by DL is een uniek onderdeel van GASSAN Diamonds, de grootste juwelier van Amsterdam. Om op de hoogte te blijven van alle ins and outs van Choices by DL kun je je via deze link inschrijven voor de Choices by DL nieuwsbrief.