4 x de mooiste koffietafelboeken

Ben jij net als wij ook al zo’n fan van koffietafelboeken? Alleen de geur al van zo’n kakelvers boek en om dat dan vervolgens een mooi plekje te geven. Kortom: wij krijgen er geen genoeg van. En dit vinden wij de drie grappigste, mooiste en leukste koffietafelboeken du moment…
1. Koffie? – Ivo van der Bent

Wie Ivo van der Bent ook fotografeert, steevast krijgt hij een kop koffie. Van Katja Schuurman tot Jeroen Pauw. Dit boek neemt het woord koffietafelboek dus lekker letterlijk. Voor alle koffieleuten.

via: shop.ivovanderbent.nl
2. David Bowie – Mick Rock

Een mooi eerbetoon aan de geliefde rockzanger David Bowie, dit limited koffietafelboek van Mick Rock. Van spectaculaire podium foto’s tot intieme backstage beelden. Voor alle Bowie fans.

via: Mendo.nl
3. Pages for the Glossies – Helmut Newton

De échte koffietafelboek addict moet een Helmut Newtonnetje hebben. Pages for the Glossies verzamelde de meest vooraanstaande en interessante beelden van Helmut Newton’s werk voor tijdschriften in Europa en de VS. Een echte musthave dus.

via: Mendo.nl
4. Hundertwasser. Archtecture – Dr. Andrea Christa Fürst

Dak bebossing, organische vormen, kleurrijke gevels, ongelijke vloeren, onregelmatig geplaatste ramen, je herkent de Hundertwasser-architectuur uit duizenden. Dit boek is perfect voor de fans.

via: Taschen.com

Meer Interior & Estate