Beauty & Fashion

2NDTIME Shiny Sparkly Boutique

Passie voor designerkleding

Het is alweer twee jaar geleden dat Priscilla Sevink de deuren van haar boutique opende. Een winkel waar kleding van gerenommeerde merken voor de tweede keer in de gretige handen van mode liefhebbers terecht komt. 2NDTIME in Doetinchem verkoopt tweedehands kleding, die nog veel te mooi is om uit het zicht te verdwijnen. En dat niet alleen, je kunt er ook terecht voor een bijpassende schoen, tas, ceintuur, sjaal of een fraai sieraad.

De perfecte vintage outfit

De boutique werkt met gerenommeerde merken en gevestigde labels zoals: Marc Cain, Dolce & Gabbana, Prada, Michael Kors, Chanel, Tod’s en nog veel meer. Wekelijks kan er worden genoten van een vernieuwde collectie. Alle kledingstukken, schoenen, tassen en accessoires kunnen per direct thuis worden opgehaald. Of je nou een kledingstuk wegbrengt of koopt, hij wordt minstens 8 weken in de boutique gepresenteerd. En om het nog leuker te maken krijg jij veertig procent van de verkoopprijs! Via de website zijn de verkoopresultaten te zien. Kleding niet verkocht? Dan krijg je alsnog de kans om je kleding weer op te halen.

2NDTIME tijdens Masters of LXRY 2018

Ben je nieuwsgierig geworden? Tijdens het grootste lifestyle event van Europa, Masters of LXRY kun je 2NDTIME bewonderen. Masters of LXRY vindt plaats van 6 tot 10 december 2018 in de RAI Amsterdam.

2NDTIME.nl