Beauty & Fashion

Tweede leven voor designer items

de vergankelijkheid van je garderobe

Hoe luxe je aankopen ook zijn, op sommige items raak je misschien uitgekeken of het blijkt toch niet helemaal je stijl te zijn. Maar om nou je kostbare tweed-jasje van Chanel of sneakers van Isabel Marant naar de textielcontainer te brengen voelt wrang. Andersom geldt hetzelfde. Als je op zoek bent naar een goede deal voor een tas van Prada of cocktailjurk van MaxMara, is een online marktplatform of vintage winkel een keuze, maar niet altijd uitnodigend. Om nog maar te zwijgen over alle tijd en moeite die het kost om je artikelen te verzenden of vervoeren.

geadopteerd door 2ndtime

2NDTIME Shiny & Sparkly Boutique in Doetinchem is dan de plek om je exclusieve mode-items en accessoires onder te brengen. Alle kledingstukken, schoenen, tassen en accessoires kunnen nota bene thuis worden opgehaald. In alle discretie uiteraard, want niet de hele buurt hoeft op de hoogte te zijn van het feit dat je schoon schip maakt. Je Patrizia Pepe-broek krijgt een nieuw leven, jij ontvangt 40% van de verkoopprijs en het verkooptraject volg je gewoon online. Waarschijnlijk bestaat er dan ook geen makkelijkere manier om bij te dragen aan een duurzame wereld. En om je opgeschoonde kledingkast weer aan te vullen kijk je zelf ook nog even rond. Want die tweedehands Prada Saffiano ziet er toch beeldig uit…

Van Tod’s tot Tricot Chic

2NDTIME is in 2016 opgericht uit een passie voor designerkleding. De boetiek werkt uitsluitend met gerenommeerde merken en gevestigde labels. Naar eigen zeggen richt het zich met een wekelijks vernieuwde collectie op de ‘classy and fabulous’ vrouw.  De resultaten van je producten kun je gemakkelijk online volgen. Elk kledingstuk wordt minstens 8 weken in de boetiek gepresenteerd. Toonaangevende merken die je hier regelmatig zult tegenkomen zijn o.a.: Dolce & Gabbana, Prada, Michael Kors, Chanel, Moschino, Isabel Marant, Tricot Chic, Marc Cain, Pauw, Irie Wash, Louis Vuitton, MaxMara, Tod’s, Hale Bob, High en Patrizia Pepe.

Als je nieuwsgierig bent geworden naar de effectieve werkwijze van 2NDTIME, dan kun je de boetiek van 7 t/m 11 december 2017 vinden in de RAI Amsterdam tijdens Masters of LXRY 2017. Klik hier voor meer informatie.

2NDTIME.NL