Beauty & Fashion

ULTRAVIOLET: fashion focused lingerie en swimwear

RED LIPS, HIGH HEELS. NO APOLOGIES…

Welke vrouw wil zich nou niet comfortabel, maar ook sexy voelen in verfijnde en stijlvolle lingerie? Van de collecties van ULTRAVIOLET krijgen wij in ieder geval meteen blosjes op onze wangen. Dit internationale fashion focused lingeriemerk vertaalt trends van de catwalk door naar hun collecties en is daardoor altijd up to date. En sexy! Rood gestifte lippen, hoge hakken, een uitdagend setje lingerie, dat kan niet anders dan een zwoele avond in de slaapkamer opleveren…

ULTRAVIOLET’S SUPER SEDUCTIVE LUXURY LABEL

De meest verleidelijke lijn van het lingeriemerk is genaamd Caviar, een high-end collectie waar geen man tegen bestand is. Maar naast uitdagende lingerie kun je bij ULTRAVIOLET ook voor beach- & swimwear, basics en bruidscollecties terecht. En dit is allemaal te koop via hun eigen winkels in Nederland. Iedere vrouw die langskomt krijgt persoonlijke aandacht, ze zorgen ervoor dat elke vrouw zich vrouwelijk, sexy en comfortabel voelt in haar lingerie & swimwear. De collecties zijn ook verkrijgbaar via private events op exclusieve locaties en en zo komen de lingerie experts dus ook bij de klanten thuis.

ULTRAVIOLET aanwezig tijdens Masters of LXRY 2018

ULTRAVIOLET zal een limited edition collectie ontwerpen speciaal voor Masters of LXRY. Daarbij geven ze uitgebreid uitleg over hun lingerie en kunnen ze persoonlijk advies geven. Wil je graag meer weten? Kom langs op het meest exclusieve lifestyle-event van Europa, wat plaatsvindt van 6 tot 10 december in de RAI Amsterdam.

Ultraviolet.com