Interior & Estate

STRAKK Interieur streeft naar perfectie

Creativiteit in elk ontwerp voelbaar

Net een huis gekocht of ontzettend veel zin om je oude interieur te vervangen voor een die wel up to date is? Daar kun je vast wel wat hulp bij gebruiken. De keuken- en totaalinrichtingen van Strakk ademen passie en vakmanschap. Fijn wonen, leven en genieten. Dat is een belangrijke overeenkomst die zij met hun opdrachtgevers delen. Bij Strakk  zetten ze je dromen en wensen om in tastbare realiteit. Ze bieden je een duurzaam interieur dat de tijd trotseert. Innovatie en traditioneel vakmanschap gaan hand in hand.

Mooie en praktische interieurs

Strakk gaat verder waar anderen tevreden zijn. Mooie en praktische interieurs ontwerpen en realiseren, daar ligt hun passie. Het is zoveel meer dan zomaar inrichten en dat voelen de opdrachtgevers. Creativiteit is in elk ontwerp voelbaar; alles draait om verrassend maatwerk. De experts van Strakk brainstormen over innovatieve ideeën en in goede samenspraak komen ze tot een passend en comfortabel interieur wat perfect aansluit op je wensen.

Perfectie

Of je nu kiest voor een trap, deur, keuken of een totaalinterieur, de details maken het verschil tussen goed en perfect. Alle materialen en kleuren worden zorgvuldig gekozen en op elkaar afgestemd. Er wordt gestreefd naar perfectie in alle ontwerpen en dat is wat een interieur van Strakk een Strakk interieur maakt.

Masters of LXRY 2018

STRAKK is ook te zien tijdens Masters of LXRY 2018. Ze infomeren je hier uitgebreid over hun traditionele vakmanschap. Masters of LXRY 2018 vindt plaats van 6 tot 10 december in de RAI Amsterdam.

www.strakk.nl