Art & Design

Verleng je buitenseizoen

Vakantie in eigen land

Op zonnige dagen voelt het soms alsof je op vakantie bent in eigen land. Helaas kunnen de weersomstandigheden in Nederland wel eens roet in het eten gooien. Als oplossing bedacht Renson terrasoverkappingen, waardoor je in alle rust comfortabel kunt genieten, ook als het bijvoorbeeld regent.

Een persoonlijk terras

In alle rust uiterst comfortabel kunnen genieten, dat is waar een terrasoverkapping voor staat. Zeker als de mogelijkheden op het vlak van personalisatie eindeloos zijn. Of je nu kiest voor een overkapping met kantelbare lamellen zoals de Camargue, Camargue Skye (waarvan de daklamellen zelfs open geschoven kunnen worden) of Algarve, elke Renson terrasoverkapping past dankzij z’n hoogwaardig design en perfecte afwerking perfect in de oase van rust en groen die een tuin hoort te zijn. Met beweegbare zijelementen zoals windvaste doeken creëer je nog makkelijker ‘een echte buitenkamer’.

Genius terras op Masters of LXRY

Mag het iets meer zijn? De Loggia schuifpanelen bestaan uit aluminiumkaders die je op diverse manieren kunt invullen. Bijvoorbeeld met doek, aluminium lamellen of ceder lamellen, al dan niet kantelbaar. Of een vaste wand afgewerkt met de gloednieuwe Linarte design gevelbekleding, waarom ook niet? Extra opties zoals led-verlichting in de daklamellen of de kolommen, verwarming en luidsprekers tillen je buitenruimte naar een genius niveau. Goed voor sfeer en gezelligheid op het terras tot in de late uurtjes.

De terrasoverkappingen van Renson geven een meerwaarde aan de woning, vormen een extra leefruimte, en verlengen het buitenseizoen minimaal tot 10 december. Renson is dit jaar namelijk een van de deelnemers van Masters of LXRY. Van 6 t/m 10 december kun je nog rustig een Renson terrasje pakken, in de RAI Amsterdam.

renson-outdoor.nl