Travel & Experiences

Friends For Life: Wildlife & Golf Tour

Een exclusieve luxe reis

Friends For Life is een stichting die zich inzet om kansarme, maar intelligente jonge mensen in Kenia scholing te bieden. Naast dat Friends for Life bijdraagt aan een duurzame ontwikkeling van het land, organiseert de stichting ook exclusieve reizen.

Van bush tot beach

Van 13 tot en met 21 oktober 2018 vindt The Friends For Life Scholarship Wildlife & Golf Tour Kenya plaats. Slapen tussen de bavianen en olifanten, een spannende wandelsafari met lokale Maasai als begeleiders, leeuwen en luipaarden spotten tijdens zonsondergang, meevaren met een Arabische Dhow op de Indische oceaan opzoek naar nieuwsgierige dolfijnen, of de mogelijkheid tot een spectaculaire helicoptervlucht met landing en picknick op de flanken van Mount Kenia. Het zijn slechts enkele van de highlights van deze bijzondere reis. Tenslotte wordt een unieke kans geboden om kennis te maken met jong Keniaans talent dat via het programma van Friends for Life de kans heeft benut zich verder te ontplooien.

Scholarship Nairobi

De Friends For Life Foundation verzorgt zowel in Nederland als in Kenia deze prachtige reis tot in de kleinste details. U verblijft in topniveau accommodaties en geniet van luxe transport, inclusief het reizen met een privé Cessna vliegtuig binnen Kenia. Deze reis is slechts voor een beperkt gezelschap samengesteld en er zijn nog enkele plekken beschikbaar. Klik hier voor meer informatie in de reisbrochure of om te reserveren.

ffl-foundation.org