Beauty & Fashion

Amsterdam Aesthetics: Artas Robot Systeem

Een vernieuwde cosmetische ingreep

Amsterdam Aesthetics is een kliniek omringd door een schitterende tuin met veel waterpartijen in, hoe kan het ook anders, hartje Amsterdam. Een mooie plek om de stap naar een cosmetische ingreep te zetten. Amsterdam Aesthetics is ook de eerste en enige in Nederland die beschikt over de meest geavanceerde haartransplantatie-robot ter wereld.

Artas Robot systeem

Dit geniale systeem werd ontwikkeld door wereldwijde haartransplantatie-specialisten en wetenschappers. Het ARTAS ROBOT SYSTEEM is het eerste en ook het enige systeem ter wereld dat haartransplantaties laat uitvoeren door robots. En dit allemaal met aansturing van computers. Amsterdam Aesthetics heeft een behoorlijke stap gezet om met dit moderne systeem te werken.

Het medische team geeft haar zelfvertrouwen door aan de cliënt en zorgt voor de beste resultaten. En daarmee worden alle wensen vervuld op esthetisch gebied.

Amsterdam Aesthetics tijdens Masters of LXRY 2018

Wil je meer weten over Amsterdam Aesthetics, dat kan. Tijdens het grootse lifestyle event  Masters of LXRY word je geïnformeerd over deze bijzondere werkmethode. Masters of LXRY 2018 vindt plaats van 6 tot 10 december in de RAI Amsterdam.