Art & Design

Gogelein Gallery: Eye like a shutter, mind like a lens

TOPFOTOGRAFIE IN GOGELEIN GALLERY

Met liefde voor kunst en een haarscherp oog voor fotografie zoekt Gogelein Gallery over de hele wereld naar spraakmakend werk van high fashion top-fotografen en brengt ze samen in een exclusieve collectie van bijzondere kunstfotografie.

EXCLUSIEVE COLLECTIE

Gogelein Gallery produceert prachtige foto’s van hoge kwaliteit uitgevoerd met alleen de beste materialen. De exclusieve collectie bestaat uit soms intieme, uitdagende, hypnotiserende of krachtige en ook sensuele beelden. De foto’s brengen een ongekende visuele impact door de uitgebalanceerde composities en prikkelende vormen. ’s Werelds beste fotografen verzameld in een exclusieve collectie van optimale top-fotografie. Oprichter Jan Gogelein stelde zich als missie om over de hele wereld de verborgen parels van fine art photography op te duiken en voor het voetlicht te brengen in een uitvoering die recht doet aan hun kracht. En wat bovendien een betoverend beeld oplevert voor de kijker.

MASTERS OF LXRY 2018

Ben je benieuwd? Ervaar dan de exclusieve expositie op Masters of LXRY 2018. Het grootste premium lifestyle-event van Europa: Genius Edition, van 6 tot 10 december in de RAI Amsterdam.

www.gogeleingallery.com