Interior & Estate

Huis de Voorst aanwezig op Masters of LXRY 2018

word verliefd op landgoed Huis de Voorst

In het hart van Nederland ligt het sprookjesachtige Landgoed Huis de Voorst. Verborgen in een prachtig natuurgebied met klassieke Britse tuinen.

De perfecte locatie

Huis de Voorst is de perfecte locatie om een romantische rondvaart te maken in een fluisterbootje over het water of om ook heerlijk te loungen in de schitterend aangelegde tuinen. Daarnaast is het de ideale locatie voor een prachtig verzorgde bruiloft of een leuk evenement. Laat je inspireren door de diversiteit aan sfeervolle kamers en zalen. Prachtige kleurrijk, lichte kamers, maar met een huislijke sfeer. Elke ruimte heeft zijn eigen identiteit. Het landgoed heeft ook haar eigen wijngaard, en daarbij is er een restaurant waar er genoten kan worden van ambachtelijke gerechten.

Masters of LXRY 2018

Wil je meer weten over Huis de Voorst? Breng een bezoek aan Masters of LXRY 2018 en maak kennis met de lounge waar je kunt genieten van unieke wijnprimeurs en de ambachtelijke keuken. Dit grootste luxury lifestyle event van Europa zal van 6 t/m 10 december 2018 plaatsvinden in de RAI Amsterdam.

HuisdeVoorst.nl