Cars & Yachts

Concours d’Élégance op Paleis Het Loo

De mooiste auto’s

Vanaf aanstaande vrijdag en ook het hele weekend kunnen autoliefhebbers hun hart ophalen op Paleis het Loo in Apeldoorn. Tijdens het jaarlijkse car event Concours d’Élégance kun je pronken met je klassieke wagen of juist die van anderen bewonderen.

Sfeer en ambiance

Tijdens het evenement gaat het natuurlijk om het nationale concours, maar er is meer dan dat. Diverse importeurs presenteren hun nieuwste modellen en tijdens de sprint is het mogelijk om fraaie klassiekers in actie te zien. Door de heerlijke sfeer en ambiance is het een gezellig uitstapje voor vooral autoliefhebbers, maar ook voor het gezin!  Ook kan er worden genoten van de Royal Fair waar er veel kraampjes staan met food, mode, sieraden en kunst.

It’s all about the game

Het is tenslotte een soort wedstrijd  wie er de mooiste auto heeft. Maar daarbij telt ook de staat van de auto en het ontwerp mee. Dit wordt allemaal beoordeeld door een internationale jury, die onder meer uit klassiekerexperts, autojournalisten en designers bestaat. En dit vindt allemaal plaats bij het prachtige Paleis Het Loo.

Wil je dit evenement niet missen?

concourselegance.com