Travel & Experiences

De zomer is begonnen; op naar Ibiza!

Zon, zee, strand, feest en lekker eten

Ibiza staat natuurlijk in eerste instantie bekend als party-eiland. Je kunt hier heerlijk vakantie vieren. Overdag luieren op een van de talrijke witte stranden en ’s avonds op stap en genieten van een onvergetelijke avond in een van de beste clubs van Europa. Maar ook voor liefhebbers van dineren op hoog niveau heeft Ibiza genoeg mogelijkheden.

XaXa: Culinaire beleving aan zee

XaXa, het restaurant van Yolanthe Sneijder-Cabau en Wesley Sneijder werd een jaar geleden geopend op de klif aan het strand van het pittoreske Cala Tarida. Niet alleen de menukaart blinkt uit in pareltjes, ook aan het interieur is veel zorg besteed. Yolanthe is zelf verantwoordelijk geweest voor de gehele styling en inrichting van de locatie.

Eco-friendly dineren bij Los Patios

Hou je van een culinaire keuken die geheel eco friendly is? Dan zit je bij Restaurant Los Patios in St. Eulalia helemaal goed. De eigenaren besteden ontzettend veel zorg aan biologische ingrediënten en de kruidentuin die aan het restaurant grenst is amazing.

LXRY TV’s Carsten Klint bezocht beide culinaire hotspots tijdens zijn jaarlijkse tripje naar Ibiza.