Cars & Yachts

Orange Yachting met PARDO 43 op Masters of LXRY

Prachtige exclusieve motorjachten

Orange Yachting, de plek om je ideale exclusieve motorjacht uit te kiezen. Het bedrijf uit Sassenheim aan de Kagerplassen is importeur van de stijlvolle Italiaanse Pardo jachten. De boten variëren van 12 tot bijna 17 meter en delen natuurlijk hun Italiaanse flair met elkaar. De nieuwste aanwinst van deze botenimporteur is de prachtige Pardo 43.

De spectaculaire Pardo 43

De spectaculaire Pardo 43 heeft een lengte van 13,5 meter en is de perfecte boot om een heerlijke tijd mee op het water door te brengen. Het heeft alle comfort en daarbij alle ruimte die je nodig hebt. Dit model is een echte Mediterrane dagboot met als bonus dat je er ook perfect op kan overnachten. Bovendien is de prachtige vormgeving een lust voor het oog en daarbij is er ook gedacht aan de presentatie en snelheid. Dat maakt het plaatje helemaal compleet…

Masters of LXRY 2018

Ben je benieuwd naar deze prachtige jacht? Bekijk hem van dichtbij tijdens het lifestyle-event Masters of LXRY 2018. Wat plaatsvindt van 6 tot 10 december in de RAI Amsterdam.

Orangeyachting.nl