Wining & Dining

Unieke smaakbeleving: Pittige Dames Foodtruck

Culinaire invulling

De perfecte culinaire invulling voor op festivals, evenementen en privé partijen, daarvoor moet je bij de Pittige Dames Foodtruck zijn. De Pittige Dames maken gebruik van ambachtelijke en eerlijke producten. Delicatesse op een culinair hoog niveau.

De Pittige Dames staan voor PIKANT: Passie, Innovatief, Kundig, Ambachtelijk, Nieuw(bakken) en Talentvol. Daarnaast vinden zij het erg belangrijk dat producten met passie en liefde moeten worden behandeld. Alle producten die worden verkocht door de dames sluiten namelijk aan bij die belangrijke kernwaarden. Alleen als een product goed genoeg is voor hun kernwaarden, is het ook goed genoeg voor hun menukaart.

The special ladies maken afhankelijk van het soort evenement de menukaart. De flexibele dames opereren zo dicht mogelijk bij de wensen van de opdrachtgever. Bij de Pittige Dames gaat het om een unieke smaakbeleving met de juiste prijs-kwaliteitsverhouding.

Masters of LXRY 2018

Ben je benieuwd naar deze unieke smaakbeleving? Voor Masters of LXRY hebben de Pittige Dames een speciaal LXRY menu bedacht met diverse Aziatische gerechten! Dus kom langs bij het leukste lifestyle-event van het jaar van 6 tot 10 december in de RAI Amsterdam.

www.pittigedames-Foodtruck.nl