Media & Entertainment

Jaeger-LeCoultre en Gassan openen feestelijk het Hollandse haringseizoen

Exclusieve haringparty

Het haringseizoen is weer van start gegaan en dat moet natuurlijk gevierd worden. Op donderdag 14 juni vond er voor het eerst een exclusieve haringparty plaats georganiseerd door Jaeger-LeCoultre en Gassan. Dit leuke feestje vond plaats in de Boutique in de P.C Hooftstraat.

Prachtige collectie Jaeger-Lecoultre

De start van het Hollandse haringseizoen werd gevierd met een sfeervolle en mooie avond, waar de gasten van de overheerlijke Hollandse Nieuwe en een heerlijk glas champagne van Louis Reuderer konden genieten. Tijdens het bewonderen van de prachtige collectie van Jaeger-LeCoultre kon er ook nog genoten worden van de vrolijke tunes van Ferry van Houten van Restaurant Het Bosch.

Gassan.com