Media & Entertainment

SG2K7: Lucky Number Seven Streetgasm

De leukste rally van het jaar

De leukste Rally van het jaar is op 9 juni gestart: de SG2K7 Lucky Number Seven van Streetgasm. Tijdens deze spannende rally rijden 120 unieke en snelle auto’s zeven dagen naar de meest bijzondere plekken. Ook zijn er verschillende DJs, YouTubers en andere celebrities die mee doen aan deze grote competitie. De getalenteerde Anna Nooshin rijdt mee in een van de auto’s van Gassan.

Partnership

De racers zijn in Slovenië gestart, nadat zij een luxe welkom kregen in het vijfsterren-Kempinski Pacale Hotel. De totale route is 2000 kilometer en de finish is in Boekarest, waar ze groots afsluiten met een party!  Zo heeft Streetgasm verschillende samenwerkingen. Partners zijn onder andere: Gassan, Moet & Chandon en JacksArt.  Streetgasm organiseert verschillende rally’s, waar het natuurlijk altijd in teken staat van luxe auto’s. Dit jaar werd de tweede editie van Cars & Sushi georganiseerd en net als de vorige editie was het dit jaar weer een daverend succes!

Cars & sushi 2018

Ook tijdens het Cars & Sushi event kwam Gassan naar voren, waarbij uiteraard iedereen kon genieten van de meest luxe auto’s. Klik hier om de video van het Streetgasm Cars & Sushi event te bekijken.

streetgasm.com | gassan.com