Travel & Experiences

Travel: ultieme luxe hideaway aan de Turkse Rivièra

De ultieme hideaway

Verborgen tussen de heuvels aan de Turkse Rivièra, op vijftig kilometer van de stad Antalya, vind je deze ultiem luxe hideaway. Hier kom je helemaal tot rust én aan je trekken, op elk gebied: van entertainment tot haute cuisine en van (water)sport tot wellness. Welkom in MAXX Royal Kemer Resort.

Groots en verfijnd

Hier is alles groots en tegelijkertijd verfijnd. Suites beginnen bij 100 vierkante meter, villa’s lopen op tot 450 vierkante meter. De meest uitbundige is de Presidentieel Villa. De villa telt verder zes badkamers, drie kleedkamers, een sauna (uiteraard met Turks stoombad), fitnesskamer, binnenzwembad, dakterras met jacuzzi en directe toegang tot het spierwitte, door palmbomen omzoomde strand, waar een cabans exclusie voor jou klaarstaat.

De keuze is reuze

Voor wie even iets anders wil dan zand-zon-zee of aan een van de riante buitenzwembaden liggen, biedt MAXX Royal Kemer Resort volop keuze. Zo kan de sportieve vakantieganger o.a. paragliden, rotsklimmen, allerlei vormen van watersport beoefenen, participeren in groepslessen zoals yoga, zumba en pilates. Weleens onder water gefietst? Als je toch met je lichaam bezig bent, dan zit je goed in genoemd wellnesscentrum, met een aanbod variërend van Ayurvedische behandelingen, massages met helende oliën en moddertherapieën tot detoxprogramma’s. Je kunt je zelfs laten masseren in een cabans boven de zee.

LXRY Magazine

Wil je meer weten over het MAXX Royal Kemer Resort? Lees dan het complete artikel in LXRY Magazine #33. LXRY Magazine is verkrijgbaar in de winkels en via de LXRY Shop. Abonnee worden? Klik hier.

maxxroyal.com