People & Finance

Okke Hooites: Mijn klanten zijn per definitie vrolijk

Vrolijk

Okke Hooites begon ooit als autoverkoper bij Alfa Romeo. “Een auto wordt vaak gezien als gebruiksvoorwerp. Bij boten is dat anders: die kopen mensen voor hun plezier.” Met Orange Yachting startte hij als jachtmakelaar en inmiddels importeert hij met dit bedrijf o.a. stijlvolle jachten als Pardo en EVO en is hij dealer van de Seabob en de Gocycle fietsen. “Mijn klanten zijn per definitie vrolijk. En dan maakt het niet uit of ze een grote of kleine boot hebben.”

Masters of LXRY

“Onze deelname aan Masters of LXRY het afgelopen jaar was echt wel een hoogtepunt. Alles ging zoals we het wilden en er zijn ook verkopen uit voortgekomen. Op de beurs werd, voor het eerst in Nederland, Pardo Yachts gelanceerd. We kregen alleen maar complimenten. Het feit dat we het afgelopen jaar bij puur toeval op het merk stuitten en dat binnenhaalden, was al alleen al geweldig.”

LXRY PASPOORT

Lees meer over Okke Hooites, zijn favoriete adresjes en LXRY tips in het complete artikel in LXRY Magazine #33. LXRY Magazine is verkrijgbaar in de winkels en via de LXRY Shop. Abonnee worden? Klik hier.

Tekst: Merel Zoet | Fotografie: Milan Kaine | orangeyachting.nl