People & Finance

Tamara Elbaz: liever op een apparaat liggen, dan zwoegen in de sportschool

Uit de hand gelopen passie

Je kent Tamara Elbaz misschien als modemeisje. Tijdens de crisis kwam deze branche onder druk te staan. “Ik moest iets nieuws verzinnen.” Een Italiaanse ingenieur benaderde haar voor de PR van een afslankapparaat. “Binnen twee behandelingen kon ik al mijn broeken weggooien. Als voormalig model heb ik altijd gestruggeld met centimeters, dus op dit apparaat wilde ik het liefst gaan slapen.” En zo werd haar franchiseconcept, een uit de hand gelopen passie, geboren.

LXRY people interview

In LXRY 33 legt Tamara uit hoe haar business enorm snel groeit. “Het mooie is: ook als het met de economie minder gaat, blijven mensen afslanken. Bij Size Zero bieden we eigenlijk alles aan waarmee je dun kunt worden zonder daarvoor te sporten. Met één of twee keer per week op het apparaat liggen, blijf ik ook strak. Dat doe ik liever dan zwoegen in de sportschool.” Tamara noemt zichzelf een echte perfectionist, op alle gebieden. “Dus als je iets kan optimaliseren, ook aan je uiterlijk, waarom zou je dat dan niet doen?” Toch gaat de groei haar nog niet snel genoeg… “Mijn laatste franchise aanvraag uit Azerbeidzjan moest te woord gestaan worden via een tolk. Tja, probeer dan maar eens snel een deal te sluiten.”

LXRY paspoort

Lees meer over Tamara Elbaz, haar favoriete adresjes en LXRY tips in het complete artikel in LXRY Magazine #33. LXRY Magazine is verkrijgbaar in de winkels en via de LXRY Shop. Abonnee worden? Klik hier.

Tekst: Merel Zoet | Fotografie: Milan Kaine | Sizezero.nl | Diet-couture.com | Minusfour.nl