Lists & Funfacts

Range Rover: winnaar mooiste auto van de wereld

Mooiste ter wereld

De Range Rover Velar is uitgeroepen tot de mooiste auto ter wereld. De SUV werd vorige week gelauwerd met de World Car Design of the Year-prijs bij de World Car Awards. Dit werd bekend gemaakt op de New York International Auto Show 2018. De Velar biedt een ongeëvenaarde combinatie van design en technische integriteit. Kijk maar naar het LXRY TV fragment van de Velar in Utah onderaan deze pagina.

Mooiboy met terreinkwaliteiten

In LXRY 33 doet Erik Kouwenhoven uitgebreid verslag over de auto. “Hoewel zijn uiterlijk en innerlijk meer weg hebben van een ‘mooiboy’ dan van een ruige jachtopziener, toont de Velar zijn andere gezicht wanneer je met de vingers over het bedieningsscherm strijkt en de offroad-modi tevoorschijn tovert. Dan komt hij omhoog, verandert zijn tractiecontrole- en differentieelinstellingen. Hij heeft een functie die je helpt om door beekjes of een overstroming te waden, en de onderkant van de portieren valt over de dorpels heen, zodat je niet modderig wordt bij het in- en uitstappen. Het head-up display toont je de assen en hun posities, de hellingshoeken en de superstatus van de differentiëlen.”

Masters of lxry 2018

Ook dit jaar zal Land Rover te bewonderen zijn op Masters of LXRY. De Genius Edition van het grootste premium lifestyle-event van Europa vindt plaats van 6 t/m 10 december 2018 in de RAI Amsterdam. Kijk hier voor meer informatie. Benieuwd naar het volledige verslag van Erik Kouwenhoven? LXRY 33 is verkrijgbaar in de LXRY Shop. Abonnee worden? Klik hier.

Fotografie: Milan Kaine | landrover.nl