Interior & Estate

Het nieuwe inspiratiecentrum van CRAVT

Het verhaal van interieur

Denise Boekhoorn, CEO van CRAVT zei het al eerder: voor ons is niets te gek. Met je interieur kun je een verhaal vertellen. De bijzondere designs van CRAVT variëren van producten tot complete interieurconcepten. Daarbij worden de meest unieke materialen van over de hele wereld gebruikt. Denk bijvoorbeeld aan selenietsteen, vloeibaar metaal, eierdop, zeeschelp, bot en perkament. Om hier een goed beeld van te geven, opende CRAVT onlangs een Material Library in de showroom in Amsterdam.

Inspiratiecentrum van Amsterdam

De Material Library dient als inspiratiecentrum. Je krijgt er dan ook de gelegenheid om alle materialen van dichtbij te bekijken. Tevens kun je zien hoe de bijzondere materialen op een unieke wijze kunnen worden toegepast. Vervolgens kun je direct samen met het ontwerpteam je droominterieur realiseren. De compleet op maat gemaakte ontwerpen worden gecreëerd door een selectie groep internationale ambachtslui. Zij combineren moderne en traditionele vakmanschapstechnieken in hun werk. Tot slot presenteert CRAVT een aantal van hun meest decoratieve creaties en unieke interieurs. De heropende showroom aan de Joost Geesinkweg is dus zeker een bezoekje waard…

CRAVT op Masters of LXRY 2018

Ook dit jaar zal CRAVT weer te zien zijn op Masters of LXRY – Genius Edition. Vorig jaar wonnen zij de prijs van de mooiste stand. Wat zullen ze dit jaar voor ons in petto hebben?

cravt.com