Travel & Experiences

Zomer 2018: 3X La Dolce Vita in Italië

Zomer vakantie in Bella Italia

Veel Nederlanders zijn op dit moment druk bezig met het smeden van vakantieplannen voor de zomer van 2018. Mocht je nog in de oriënterende fase zijn, dan brengen deze drie Zomer Hotels uit LXRT List 2018 in Italië je wellicht op een idee. Summertime when the livin is luxurious…

LXRY List 2018

Benieuwd naar de volledige lijst met maar liefst 50 Zomer Hotels? Zoals een kasteel in de heuvels, een watervilla waar je zo uit je bed in zee springt, een lodge in de jungle, een strandhut op een privé-eiland, een riad met kleurige kussens met kwasten of een wijnhotel waar je starnakel dronken kunt worden waarna het personeel je te bed legt? Lees het in LXRY List 2018, te bestellen in de Shop.

3x bella italia summer hotels lxry list2

 

 

 

 

 

 

1. Belmond Grand Hotel Timeo, Taormina

Je kent vast het gezegde ‘De wereld aan je voeten’. Nou, daar is hier geen woord van gelogen: baaien, dorpen en kusten tot in den einder. En dan afdalen per gratis shuttle naar het zusterhotel beneden aan de zee, waar de privéstrandcabine dan al voor je is voorzien van drank en spijs en fluffy badhanddoeken. BELMOND.COM/TAORMINA

3x bella italia summer hotels lxry list

 

 

 

 

 

 

2. Lefay Resort & Spa Lago Di Garda, Gardameer

Het resort is gelegen in het prachtige Riviera dei Limoni, aan de westkust van het Gardameer, te midden van elf hectare heuvelachtig terrein. Een prachtig hotel, strak en modern, zo ecovriendelijk als maar kan, met overal zicht op het meer. Voor families zijn er Family Suites met twee slaap- en twee badkamers. LEFAYRESORTS.COM

3x bella italia summer hotels lxry list3

 

 

 

 

 

 

3. Palazzo Avino, Ravello

Het uitzicht over de Amalfikust wordt weerkaatst in de Venetiaanse spiegel die naast het bed hangt. Het is dat het ontbijt hier zo fenomenaal is en Ravello zo’n adorabel dorp, anders zou je nooit meer je bed uitkomen. PALAZZOAVINO.COM