Media & Entertainment

Nu in LXRY Magazine: het regent verbroken records

LXRY 33 – De verbroken records

In de nieuwe editie van LXRY Magazine regent het verbroken records. Hoofdredacteur Bart-Jan Brouwer licht toe: “Het woord crisis hoor je niet meer, bijna alleen positieve berichten. Masters of LXRY gaat mee in deze hosannastemming. Onze jaarlijkse beurs trok met 52.150 bezoekers meer publiek dan ooit. Op de VIP-night waren meer dan 10.000 bezoekers. Het aantal vierkante meters (40.000) was het hoogste in het zestien- jarige bestaan van Masters of LXRY en voor het eerst waren er meer dan 400 standhouders. Van hen verkochten er velen beter dan ooit. Deelnemer van het eerste uur Gassan zette zelfs een recordomzet neer. En het zou mij niet verbazen als M21, dé culinaire hotspot van de afgelopen editie, wordt opgenomen in het Guinness Book of Records als het pop-uprestaurant met de meeste Michelinsterren. Zelf brak ik ook een record: nooit eerder deelde ik met zo veel BN’ers een tafel. Ook hebben we het magazine een groter jasje aangemeten. In deze editie een uitgebreid verslag van Masters of LXRY: liefst 58 pagina’s lang. Nog een record.”

Covermodel Loes Haverkort

Voor het grote interview vroegen we zangeres en actrice Loes Haverkort het hemd van het lijf. Rahi Rezvani fotografeerde haar voor deze covershoot. Haverkort deed dit voorjaar mee aan het spelprogramma ‘Wie is de Mol?’ en speelt een hoofdrol in de film ‘Redbad’ die deze zomer uitkomt. Verder legt ze de laatste hand aan de nieuwe EP van haar band ‘LOUISV’…

En meer

Ook spreken we in dit nummer onder andere topchefs Richard van Oostenbrugge en Thomas Groot. Celebrityfotograaf William Rutten vertelt over zijn Hollywood dream in Nederland en saxofoniste Candy Dulfer schuift aan tafel bij stuntproevers Rijk de Gooijer en Floris Kappelle. We ontdekken de meest luxe hideaways in Belize en de Turkse Rivièra en de bizarre kunstwereld van fotograaf Roger Ballen. Maar er is natuurlijk nog veel meer…

LXRY MAGAZINE

Viermaal per jaar laat LXRY het nieuws en de trends zien op het gebied van reizen, vervoer, beauty, eten & drinken, mode, wonen & design, kunst, horloges en sieraden. Inspirerende interviews, uitzonderlijke fotografie en fascinerende reportages – stuk voor stuk eigen producties.

LXRY 33 ligt vanaf 22 maart in de winkels en is dan ook verkrijgbaar via de LXRY Shop. Abonnee worden? Klik hier.

Fotografie: Rahi Rezvani