Media & Entertainment

Masters of LXRY: De langste terugblik ooit

Terugblik van 58 pagina´s

In de nieuwe editie van LXRY Magazine blikken we terug op Masters of LXRY met een verslag van maar liefst 58 pagina’s lang. Om een idee te geven verzamelden we vast wat quotes…

Jacco Goossens, Gassan: “Sparen kost geld, dus zetten mensen hun centjes niet meer op de bank, maar investeren ze liever in een Rolex, Ademars Piguet of Patek Philippe. Niet normaal zo goed als het gaat!”

Albert Verlinde, lachend: “Nou ik ben blut hoor. Ik heb net The Green Contractors opdracht gegeven mijn tuin in te richten.”

Arjen van Beek, Louwman Exclusive: “We hebben de nodige verkopen genoteerd. Zo hebben we een McLaren 570S Spider, Een Morgan Aero 8 en een Maserati Levante verkocht. Het kan weer, het mag weer en met doet het ook.”

Connie Witteman, Connie’s Creative Car Concept: “Ongelooflijk deze beurs, er is gewoon een stad neergezet. Zo knap! Zoiets zie je in Nederland verder niet.”

Micky Hoogendijk, Eduard Planting Gallery: “De eerste avond kwam er een stel binnen, die wezen naar de ingelijste foto van Regal Blond en zeiden: ‘Die willen we.’ Ze keken niet eens naar de prijs.”

Antoine van der Lee, Europarcs: “Grond op de Waddeneilanden is bijna niet te koop en de eilanden worden niet groter. Dat maakt Resort Ameland uniek – eigen grond!”

Tekst: Bart-Jan Brouwer
Fotografie: Goed Folk, Jacob van Rozelaar